10. Běh pro hospic

Jak dopadl Mikulášský volejbal?

Darem ve výši 32 000 Kč

Jak dopadl Mikulášský volejbal?

V sobotu 2. prosince se již po třinácté uskutečnil benefiční volejbalový turnaj pro hospic.

Organizace byla opět v rukou Zdeňky Terezie Špringlová a její rodiny. Ve 3 tělocvičnách - Gymnázia Josefa Jungmanna, ZŠ Boženy Němcové a Sokola Litoměřice se na 4 hřištích utkalo celkem 18 týmů v kategoriích profi a hobby. Výtěžek celodenní akce, která končila až ve večerních hodinách je 32 000 korun.

V poledne přišel hráče potěšit a rozdat dárky i Mikuláš s čertem a anděl. Po mnoha letech chyběl ze zdravotních důvodů hospicový tým.

Výtěžek použijeme na nákup malířských pláten a malířských potřeb pro naši pečovatelku Jitku, která nejen laskavě pečuje ale maluje tak krásně, že na objednávku pro hospic během roku namalovala obrazy na všechny pokoje v hospici. V říjnu jsme měli malou vernisáž a všichni projevili přání, aby její malby zaplnili i chodbu spodního patra a přenesly své pozitivní emoce na všechny, kteří tudy procházejí. Tato chodba je aktuálně po nové výmalbě prázdná a čeká na zaplnění. Jitčiny obrázky už teď dělají radost pacientům na jejich pokojích.

Děkujeme všem hráčům, podporovatelům a těm, kdo se na realizací turnajů podílejí - akci podpořili Chmel Polepská blata, s. r. o., Jotis s.r.o., Rodinné ovocnářství a farmářská prodejně Čuda Ploskovice a další.

Kompletní fotogalerii najdete zde.

Krásný advent a těšíme se na viděnou. Další volejbový turnaj - tradiční venkovní májový se uskuteční 11. 5. 2024.

 

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru