10. Běh pro hospic

Fashion and Beauty Show 2023

08.09.2023

Charitativní akce pro hospic

Fashion and Beauty Show 2023

Na začátku září - 8.9. od 19 hodin se v Golfovém klubu Kotlina v Terzíně uskuteční 6. ročník charitativní akce FASHION and BEAUTY SHOW 2023. Dle hlavní organizátorky letošního ročníku - Dany Mlenské - je od vzniku projektu jeho cílem především spojit sílu litoměřických žen, podnikatelek, zviditelnit jejich práci, oslavit jejich úspěchy a pomoci potřebným.

V letošním roce se organizátorky rozhodly věnovat výtěžek akce na podporu našeho hospice. A to projektu, ke kterému se v posledních letech stále vracíme a kterému se letos - díky Nadaci rodiny Vlčkových intenzivně věnujeme - a to je příprava hospicového týmu pro poskytování paliativní péče nevyléčitelně nemocným a umírajícím dětem v regionu. Chceme tuto péči poskytovat kvalifikovaně, proto se vzděláváme, sbíráme zkušenosti, propojujeme se v rámci regionu a děláme vše pro to, abychom měli tým, který může tuto službě komplexně zastat - od zdravotní péče, přes sociální, psychoterapeutickou a duchovní podporu celé rodiny.

Velmi si ceníme toho, že tato naše snaha bude finančně podpořena právě regionálními organizátory, firmami a společnostmi a že i díky nim se dokážeme na poskytování této služby dobře připravit, zajistit stabilní tým a že se o dostupnosti a možnostech péče díky akci dozví širší veřejnost.

Celá akce je otevřena veřejnosti - těšit se můžete na módní přehlídku z modelů místních butiků, prezentací místních kosmetických či kadeřnických salónů, občerstvení. Výzdobu zajišťují Květiny z pasáže. Zapojeni budou profesionální hasiči - kteří se ujmou role modelů, vystoupí také také taneční skupina Funkydangers.  V ceně  vstupenky bude uvítací drink, občesrstvení, káva a bohatý program. Součástí akce bude tombola, jejíž výtěžek bude také věnován hospici.

Vstupenky za 495 korun si můžete zakoupit v řadě litoměřických provozoven (např. Mocafé, Trueman a další) včetně našeho dobročinného obchodu Bona Fide v Michalské ulici.

Partnery akce jsou také kreativní podnik s oblečením Česká holka - dobrá holka a Auto Horejsek.

Informace průběžně přibývají - sledovat můžete akci jak na facebooku, tak na instagramu.

Děkujeme, srdečně zveme a těšíme se.

Soubory ke stažení

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru