10. Běh pro hospic

Volejbal pro hospic

Co se podařilo a co se chystá

Volejbal pro hospic

V sobotu 7. května se již po desáté uskutečnil benfiční volejbalový terunaj pro hospic. Celkově se na tomto letním volejbalu podařilo vybrat rekordních 48 000 korun.

Dlouholetá organizátorka této akce Zdeňka Terezie Špringlová děkuje všem hráčům, kteří jsou hnacím motorem a hromadným donátorem, bez kterých by volejbal nebyl tak úžasnou akcí. Poděkování patří také Petře Černé, zajišťující hladký průběh sportovní části turnaje a všem, kteří pro akci vytváří celé zázemí. Poděkování putuje také finančním podporovatelům, díky nimž je možné každou vybranou korunu předat hospici. Jsou to Jotis s.r.o., Chovaneček s.r.o., Andrea Kubíková a mnoho dalších.

Účastníci letního turnaje již přesně věděli, kam bude jeho výtěžek směřovat. Cílem bylo pořízení nových toaletních vozíků, speciálně konstruovaných i pro pány. Díky mimořádnému výtěžku se podařilo pořídit tyto vozíky hned 4, tak aby na každém oddělení mohli být dva. Dlouho očekávané vozíky konečně dorazily a radost personálu a poděkování je veliké.

I za hospic tak děkujeme všem, kdo tuhle akci dávají dohromady a účastníkům za to, co společně každoročně dokáží.

Druhý "Mikulášský" volejbalový turnaj v tomto roce se uskuteční 3. prosince, proto doporučujeme pravidelný trénink a přípravu. Už se opět na všechny těšíme! Jako každoročně bude mít i hospic svůj tým.

Registrace týmů na 3.12. probíhají do 1.12. na emailu: ucetnictviterezie@gmail.com)

Jaká byla atmosféra květnového volejbalového turnaje se můžete podívat ZDE:

foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru