10. Běh pro hospic

Společnost Swiss Life Select podpořila domácí hospic

Společnost Swiss Life Select podpořila domácí hospic

Společnost Swiss Life Select dlouhodobě pomáhá potřebným a její pracovníci podporují druhé v nouzi. Společně prostřednictvím Swiss Life Charitativní konto významně přispěli k udržení naší domácí hospicové péče v Litoměřiích a okolí. Díky jejich finannčí podpoře jsme dokázali zajistit stabilní provoz mobilního hospice v roce 2021. Poskytli jsme péči 68 pacientům a jejich rodinám, a to po dobu 2 095 dní.  Celkově náš tým v okruhu 30 km od Litoměřic najezdili za rok 21 488 km.

Díky této podpoře jsme dokázali pokrýt náklady na nákup pohonných hmot, na nákup zdravotnického materiálu či poplatky za mobilní připojení, které je v terénu nezbytností. Finanční dar pomohl také s úhradou supervizí našeho týmu a částečně také s mzdovými náklady.

Velmi nás těší, že jsme byli vybráni k podpoře takto významnou společností a radost je o to větší, že to bylo díky jedné ze zaměstnankyň společnosti z pobočky v Ústí nad Labem, která nás ke spolupráci oslovila a stala se také naší podporovatelkou a dárkyní. Je skvělé, když sami zaměstnanci mohou pomoci ve svém okolí potřebným projektům. A my díky tomu můžeme naši mobilní hospicovou péči dále rozvíjet.

 

 

 

nahoru