10. Běh pro hospic

Den otevřených dveří 2019

Den otevřených dveří 2019

V pátek 11.10. se otevřely Dveře hospic sv. Štěpána. Tímto dnem jsme zakončili kampaň DOMA. a zároveň jsme se tak připojili ke Světovému dni hospicové a paliativné péče.


Do hospice zavítalo v pátek 11.10. několik desítek návštěvníků, kteří si přišli prohlédnout hospic a zároveň prožít příjemné kulturní odpoledne. Už před hospicem je vítaly obří duhové bubliny,  z kterých měly neskrývanou radost nejen děti, ale i mnozí dospělí :).

 

Prohlídky probíhaly již od dopoledních hodin, hospicem provázely naše sociální pracovnice Lucie Marková a Dagmar Pelcová, odpolední prohlídky pro děti se ujala terapeutka Martina Vondrová.

Odpolední program zahájil kouzelník Pepa Klačanský, jehož představení překvapilo malé i velké diváky. Veronika Lánská svým  sytým hlasem a originálními autorskými písněnmi zpříjemnila další část odpoledne, během kterého si děti mohly užít spostu legrace s megabublinami, výrobou vlastních placek nebo při plnění dalších poznávacích her a úkolů. Podvečer pak patřil Jardovi Svobodovi a Fandovi Holému, kteří spolu za zvuku harmonia a dalších podivuhodných nástrojů a krásných písniček vykouzlili podmanivou a přátelskou atmosféru. O světelné efekty se postaralo slunce, zapadající za obzor.

Všem účinkujícím, návštěvníkům i všem dobrovolníkům a kolegům patří velký dík za pěkný a příjemný Den otevřených dveří.


Akci podpořilo Město Litoměřice a Spolchemie a.s. Děkujeme!

 

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru